Veins per Sant Feliu

LOGO_VEINS_redondo-sin fondo

VEÏNS PER SANT FELIU | QUI SOM

Som un partit de Sant Feliu creat l’any 2014 per un grup de veïns, la majoria sense cap vinculació anterior amb la política, compromesos amb la nostra ciutat i preocupats per l’actual política municipal que ha estat en les mateixes mans més de quaranta anys.


Pensem que és hora de canviar i de fer una política diferent que situï a la nostra ciutat en el lloc que li correspon com a capital de la comarca. El nostre objectiu és poder comptar amb la confiança de la majoria dels nostres veïns perquè els recursos es gestionin d’una manera eficaç, eficient i equitativa.


Volem una administració transparent, honrada, rigorosa i eficaç, amb un ordre de prioritats clar, situant el necessari per sobre del superflu i que escolti i faci partícips als veïns.


Nosaltres no som polítics del mode tradicional ni depenem de cap partit polític. Som persones diverses, amb ideologies diferents, però tenim un objectiu comú: Millorar la nostra ciutat.


Per a aconseguir aquest repte, estem disposats a donar el millor de nosaltres, aportant la nostra experiència, el nostre temps i el nostre compromís cap a la nostra ciutat i els nostres veïns.